1 - 3: Nyeste Hvilken vin til maden?
 
Viden om vin
 
Oksekød og vin
(Viden om vin > Hvilken vin til maden?)


Oksekød og rødvin fungere godt sammen, Det kan f.eks. være en Bordeaux vin. Til forskel fra gris og lam, der ofte krydres, serveres oksekød oftest kun med peber og salt. Rødvin fungere derfor godt med oksekød ...
Viden om vin
 
Fjerkræ og vin
(Viden om vin > Hvilken vin til maden?)


Fjerkræ kan være både lyst og mørkt i kødet. Til lyst fjerkræ som f.eks. kylling er en syreholdig vin god. Til mørkere og federe fjerkræ som and og gås bør man have en federe vin ...
Viden om vin
 
Fisk og vin
(Viden om vin > Hvilken vin til maden?)


Hvidvin er god til fisk, fordi syre en god til fisk. Der er derfor man tit kommer citron på fisk. Hvidvin inderholder normalt langt mere syre end rødvin og er derfor ofte bedre til fisk Hvis andre dele af menuen indeholder syre, s&arin...





Chardonnay
Chardonnay er verdens tredje mest plantede vindrue og den dyrkes stort set overalt i verden. Druen stammer oprindeligt fra Libanon, og den er druen bag de store hvidvine fra Bourgogne og Chablis i Frankrig [Kilde mangler] Chardonnay er den mest udb...

Hvis du har du materiale til katagorien "Hvilken vin til maden?" så indsend det til os. Hovedkategori: Viden om vin