1 - 3: Nyeste Servering og håndtering af vin
 
Viden om vin
 
Serveringstemperatur vin
(Viden om vin > Servering og håndtering af vin)


Rødvine 17 - 20° Trækkes op og stilles i det rum, hvor der skal spises, mindst 3 timer før serveringen, så bliver den god Hvidvine 8 - 10° Stilles evt. på kældergulvet eller andet køligt gulv i nogle tim...
Viden om vin
 
Iltning af vin
(Viden om vin > Servering og håndtering af vin)


Iltning opnås ved omhældning på en karaffel (eller en anden ren og lugtfri beholder) og tilbage på flasken igen. Som hovedregel er det ikke nødvendigt at dekantere vin. Men det kan i to tilfælde være en g...
Viden om vin
 
Vinglas
(Viden om vin > Servering og håndtering af vin)


Vinglas bør krumme indad, så duften (bouquet'en) eller parfumen (for hvide vine) koncentreres og bliver i glasset. Desuden bør de være klare, så vinens farve kan vurderes. De bør være så store, a...





Vinglas
Vinglas bør krumme indad, så duften (bouquet'en) eller parfumen (for hvide vine) koncentreres og bliver i glasset. Desuden bør de være klare, så vinens farve kan vurderes. De bør være så store, a...

Hvis du har du materiale til katagorien "Servering og håndtering af vin" så indsend det til os. Hovedkategori: Viden om vin